Opening Hours :

MON – FRi: 8AM – 5PM

Troll Free Number :

+44 567 890123 – 30

Address : Cargo Hub,

NEWYORK 10012, USA

Proiecte

Rețeaua națională a mentorilor antreprenoriatului feminin – Mentornet 2FINALIZAT 

Înscriere la cursurile din cadrul proiectului

Ești femeie și: 

  • Vrei să afli care sunt cele mai căutate cursuri de formare profesională care te pot ajuta în dezvoltarea carierei?
  • Vrei să înveți să construiești o carieră antreprenorială de succes?
  • Vrei să descoperi secretele unei activități antreprenoriale cu stil de la femei de succes, mentori din cadrul Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin?

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT), Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART implementează proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”, derulat în cadrul POSDRU, DMI 6.3„Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”. 

Fii parte din echipa „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2” și înscrie-te la cursurile:

București:
– Lucrător în comerț
– Lucrător social
– Antreprenoriat

Timișoara:
– Operator Introducere date
– Inspector Resurse Umane
– Antreprenoriat 

Târgu Mureș:
– Lucrător social
– Antreprenoriat 

Iași:
– Lucrător în comerț
– Antreprenoriat 

Constanța:
– Lucrător social
– Antreprenoriat 

Brașov:
– Lucrător în comerț
– Antreprenoriat 

Cluj:
– Operator Introducere date
– Inspector Resurse Umane
– Antreprenoriat 

Craiova:
– Agent comercial
– Operator Introducere date
– Antreprenoriat 

Modalitatea de înscriere:
În funcție de regiunea în care vă regăsiți se depun dosare de înscriere:

  • Sediul OTIMMC (Cluj-Napoca, Craiova, Brașov, București, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Timișoara) – adrese OTIMMC
  • Sediul Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România – București
  • Sediul Centrului de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT – Slatina
  • Sediul Centrului de Dezvoltare SMART – Galați

Documentele necesare pentru înscriere:

  • Cerere de înscriere (Anexa 5)
  • Formular de grup țintă (Anexa 1)
  • Copie după Cartea de Identitate (certificată – „Conform cu originalul”) care atestă cetățenia UE a candidatului cu domiciliul sau reședința legală în România;
  • Declarație pe propria răspundere de apartenență la grupul țintă eligibil conform contractului de finanțare și evitarea dublei finanțări (Anexa 2);
  • Declarație de consimțământ asupra utilizării și prelucrării datelor cu caracter personal (Anexa 3);
  • Declarație de intenție și angajament privind disponibilitatea și intenția de a participa la activitățile proiectului în calitate de grup țintă (Anexa 4);
  • Documentele care reflectă nivelul studiilor (copii după diplomele care atestă ultima formă de învățământ absolvită, copii după diplome, certificate cursuri de formare profesională etc.);
  • Certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Documentele din dosarul de candidatură, depuse în copie vor fi certificate pentru conformitate cu originalul prin mențiunea „Conform cu originalul” și semnate de titular. 

Anexe

Conferința de presă „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”, Constanța

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT)Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART a organizat vineri, 31 Octombrie 2014, ora 10:00, la Hotel Ibis, Constanța,Conferința de presă regională din cadrul proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”.
Evenimentul a avut drept scop promovarea incluziunii sociale a femeilor și creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului. 
Obiectivul general al proiectului vizează diminuarea inegalităților de gen existente în societatea românească prin încurajarea participării pe piața forței de muncă și prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării.
În cadrul evenimentului, alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin Doamna Denisa Vlad – Responsabil PR și comunicare, au luat cuvântul Domnul Marius ANDRA – Consilier Cabinet Ministru, Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Domnul Iulian GROPOȘILĂ – Președinte, PIMM CONSTANȚA și 5 din cele 14 doamne care fac parte din Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin: Elena COANDĂ, Cristina CHIRIAC, Victoria BURTON, Nicoleta MUNTEANU, Irina VĂCĂREAN.
În cadrul discursurilor pe care le-au susținut, speakerii au prezentat diferite aspecte și idei referitoare la incluziunea socială a femeilor, creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, principii care trebuie respectate pentru a avea o afacere de succes, precum și greșeli necesar a fi evitate, evidențiind importanța diminuării inegalităților de gen existente în societate, cât și integrarea pe piața forței de muncă.
La eveniment au participat femei din diferite domenii de activitate, categorii sociale și medii de proveniență, precum și reprezentanți ai mass-media.

ECHIPA PTIR

Conferința de presă „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”, Iași

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT)Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART a organizat vineri, 24 Octombrie 2014, ora 10:00, la Hotel Unirea, Str. Piața Unirii Nr. 5, IașiConferința de presă regională din cadrul proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”.
Evenimentul a avut drept scop promovarea incluziunii sociale a femeilor și creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului
Obiectivul general al proiectului vizează diminuarea inegalităților de gen existente în societatea românească prin încurajarea participării pe piața forței de muncă și prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării.
În cadrul evenimentului, alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin Doamna Mădălina HARAGA – Vicepreședinte PTIR și Doamna Denisa Vlad – Responsabil PR și comunicare PTIR, au luat cuvântul Domnul Florin Nicolae JIANU – Ministru Delegat – DEPARTAMENTUL PENTRU IMM-URI, MEDIUL DE AFACERI ȘI TURISM, Domnul Răzvan Bogdan ABALAȘI – Subprefect Iași, Domnul Narcis TĂBĂCARU – Șef Oficiu OTIMMC Iași, precum și Doamna Doina DREȚCANU – Mentor Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin.
Discursurile speakerilor s-au bazat pe evidențierea importanței antreprenoriatului feminin pentru economia din România, precum și pe promovarea incluziunii sociale a femeilor prin diminuarea inegalităților de gen existente în societate, creșterea participării pe piața forței de muncă și dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor: 

  • „Femeile au un cuvânt puternic de spus în mediul antreprenorial la nivel național, dar și european. Afirm acest lucru bazându-mă pe statisticile care indică faptul că 2 din 4 femei din România conduc o afacere, iar 60% dintre companiile SRL-D au la bază inițiativa unei doamne”, – Florin Nicolae JIANU – Ministru Delegat – DEPARTAMENTUL PENTRU IMM-URI, MEDIUL DE AFACERI ȘI TURISM.
  • „Statisticile arată că succesul motivează mai mult femeile decât bărbații. Poate că succesul înseamnă independența, confirmarea propriului potențial dar și satisfacția realizării unui vis, a unei idei personale. Numai că succesul se obține cu perseverență, cu multă muncă, cu sacrificii și cu o echipă, mai ales într-o afacere. – Doina DREȚCANU – Mentor Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin.

Evenimentul s-a bucurat de prezența femeilor din diferite domenii de activitate, categorii sociale și medii de proveniență, precum și de reprezentanți ai mass-media.

ECHIPA PTIR

Conferința de presă
”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT)Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART a organizat vineri, 22 August 2014, ora 10:00, la Hotel Cișmigiu, București, Conferința de presă din cadrul proiectului ”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”.

Evenimentul a avut drept scop prezentarea modului în care se va desfășura proiectul, promovarea mesajului proiectului, obiectivele, activitățile, rezultatele, prezentarea activității celor 14 mentori – femei de afaceri de succes, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului. 
Obiectivul general al proiectului vizează diminuarea inegalităților de gen existente în societatea românească prin încurajarea participării pe piața forței de muncă și prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării.

În cadrul evenimentului, alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin Domnul Vasile Priceputu – Președinte PTIR și Doamna Denisa Vlad – Responsabil PR și comunicare PTIR, a luat cuvântul Doamna Anca Laura Ionescu – Secretar de Stat – DEPARTAMENTUL PENTRU IMM-URI, MEDIUL DE AFACERI ȘI TURISM. Evenimentul s-a bucurat și de prezenta mentorilor din cadrul Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin: Doamna Cristina Chiriac – Financial Voice Consulting, doamna Nicoleta Munteanu – Centrul Internațional de Mediere, doamna Elena Tiuca – Job Times International.

Speakerii au pus accent pe importanța implementării unui astfel de proiect, pe beneficiile aduse grupului țintă și anume: diminuarea inegalităților de gen existente în societatea românească, creșterea participării pe piața forței de muncă și dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din România. De asemenea, mentorii din cadrul Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin au evidențiat rolul antreprenoriatului feminin, contribuția esențială pe care acesta o are la nivelul economiei, importanța implicării femeilor în afaceri și încadrarea acestora pe piața forței de muncă și au oferit exemple personale de bună practică care demonstrează reușita în activități independente întreprinse de femei. 
La eveniment au participat reprezentanți ai mass-media, precum și diferite categorii de femei, inclusiv femei care au demarat deja o afacere.

ECHIPA PTIR

Conferința de presă
”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT)Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART a organizat joi, 3 Iulie 2014, ora 10:00, la Hotel Cișmigiu, BucureștiConferinta de presa din cadrul proiectului ”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”

Evenimentul a avut drept scop prezentarea elementelor referitoare la modul în care se va desfășura proiectul: obiective, grup țintă, activități care raspund problemelor cu care se confruntă femeile din punct de vedere socio-profesional prin promovarea modelelor de succes din cadrul Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin, prin susținerea de sesiuni de mentorat, prin furnizarea de cursuri de formare profesională, prin stimularea dezvoltării de activități antreprenoriale, prin campania de promovare a importanței principiilor incluziunii sociale și a egalității de șanse pe piața muncii, prin dezvoltarea televiziunii online și a revistei tipărite ”Bussiness la feminin”, ca metode inovatoare de promovare a rolului și performanțelor femeilor în afaceri, prezentarea celor 14 Mentori din cadrul Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin, care vor costitui modelele de succes pentru grupul țintă al proiectului.

În cadrul evenimentului, alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin: doamna Denisa Vlad – Responsabil PR și comunicare PTIR, a luat cuvântul doamna Ana-Maria Borcea – Șef Serviciu Implementare Proiecte și Programe pentru IMM – DEPARTAMENTUL PENTRU IMM-URI, MEDIUL DE AFACERI ȘI TURISM.
Speakerii au pus accent pe beneficiile aduse de acest proiect și anume diminuarea inegalităților de gen existente în societatea românească, cât și de creșterea participării pe piața forței de muncă și dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din România.
Evenimentul s-a bucurat de un real interes atât din partea diferitelor categorii de femei, inclusiv a celor care au demarat deja o afacere, cât şi a mass-mediei.

Recent Posts

NAȚIONAL – Echipamente din sectorul transportului naval și aerian cu emisii zeroACTIV 

FONDUL DE MODERNIZARE PROGRAMUL-CHEIE 9 – SCHEMA DE AJUTOR DE STAT PRIVIND ÎNLOCUIREA UTILAJELOR SI…

55 years ago

NAȚIONAL – Achiziții vehicule cu emisii zeroACTIV 

FONDUL DE MODERNIZARE PROGRAMUL-CHEIE 9 – SCHEMA DE AJUTOR DE STAT PRIVIND SPRIJINIREA INVESTITIILOR DESTINATE…

55 years ago

NAȚIONAL – Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uriACTIV 

PLANUL NATIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ COMPONENTA 7 – OPERATIUNEA D – INVESTITIA I19. Scheme…

55 years ago

NORD-VEST (BIHOR, BISTRIȚA-NĂSĂUD, CLUJ, MARAMUREȘ, SATU MARE, SĂLAJ) – Eficiență energetică în locuințeACTIV 

PROGRAMUL REGIONAL NORD-VESTPrioritatea 3 – OP 2 – OS 2.1 – ACTIUNEA A) CRESTEREA EFICIENTEI…

55 years ago

BUCURESTI-ILFOV – Crearea, îmbunătățirea, extinderea spațiilor și infrastructurilor verziACTIV 

PROGRAMUL REGIONAL BUCURESTI-ILFOVPRIORITATEA 3 – OP 2 – OS 2.7  - ACTIUNEA 3.5 - APEL…

55 years ago

This website uses cookies.